Stichting BOL

Sportfondsen

Sportfondsen Leiderdorp voert in opdracht van de Gemeente Leiderdorp de exploitatie van verschillende binnensportaccommodaties. In deze accommodaties vinden uiteenlopende activiteiten plaats.

Zij bieden aan veel sportverenigingen, scholen, organisaties en particuliere bezoekers onder meer een gezellig subtropisch zwembad, sporthallen, gymzalen en horecagelegenheden die ook te huur zijn.

Sport- en Recreatiecentrum "De Does" is een multifunctioneel sportcentrum. Het centrum ligt langs de A4 en heeft ruim voldoende parkeerplaatsen, een gezellig subtropisch zwembad, dubbele sporthal en een gezellige horecagelegenheid.

Tevens biedt Sportfondsen Leiderdorp met haar Sportfondsen Sportservicepunt directe ondersteuning in diverse sport- en beweegactiviteiten. Wij streven er naar zoveel mogelijk Leiderdorpers en Zoeterwoudenaren te stimuleren actief te bewegen / sporten. Er worden continue projecten, diensten en stimuleringsmogelijkheden binnen en buiten de dorpsgrenzen van Leiderdorp en Zoeterwoude ontwikkeld.

STICHTING

Binnensport 

Ondersteuning

Leiderdorp

Adverteren?

Neem dan contact op met
Secretariaat Stichting BOL
binnensport-leiderdorp@gmail.com

Bestuur

Reinier Heruer
Ewout Verkerk
Petra Borreman  

Make a site with Mobirise